Miss Ascha's hunkatte

Ascha

DK Kocembacats Ascha

Mor: DK Kocembacats Freja
Far: DK Silky Sox Nugget

Født: 02/04-2008

Ascha er en skøn Lillamasket Hellig Birma pige med et kærligt og roligt sind. Hun er mor til vores første kuld birmakillinger men måtte desværre føde ved kejsersnit, da den førstfødte lå forkert.

Hun får derfor ikke flere killinger, men hendes tre killinger - Aya (Choko), Akita og Asterix bor stadig hos os.

Kimi

DK Indina Fortuna's Lovely Kimi Rose

Mor: IC Silky Rose av Ontario
Far: DK Liden Kirsten's Pavarotti

Født: 10/05-2003

Kimi er en blåmasket Hellig Birma pige. Hun er den ældste af vores Hellig Birmaer men trods hendes 8 år stadig en meget smuk pige med flotte aftegninger.

Hun har et meget roligt og kærligt sind, men hun skal helst lige se fremmede lidt an, inden hun kommer til dem og kæler. Kun elsker at "flade ud" foran brændeovnen eller sove hos os i sengen. 

Aya (kaldet Choko)

DK Miss Ascha's Aya

Mor: DK Kocembacats Ascha
Far: DK Con Meo's Jay Jay

Født: 03/05-2010

Aya (eller Choko som hun hedder i dagligdagen) er en chokolademasket Hellig Birma pige. Hun er så afgjort den frækkeste af alle vores Birmaer, men samtidig er hun så sød og skøn, at man simpelthen ikke kan blive vred på hende.

Når hun ikke lige laver spilopper, elsker hun at nusse eller bare være i hænder - helst hele tiden. Stikker man ansigtet hen til hende, giver hun gerne et lille slik på næsetippen.

Choko er ekstremt nysgerrig, og der er ikke det, hun ikke forsøger at stikke sin lille frække snude i - hun er også den eneste af vores katte for hvem, det er lykkedes at falde i toilettet for derefter at blive vasket i håndvasken.

Akita

DK Miss Ascha's Akita

Mor: DK Kocembacats Ascha
Far: DK Con Meo's Jay Jay

Født: 03/05-2010

Akita er en blåtabby masket Hellig Birma pige og vores p.t. eneste fertile hunkat. Vi glæder os meget til hun bliver så gammel, at hun kan få killinger - så skal vi ud og finde en rigtig dejlig dreng, som kan blive far til hendes børn.

Akita har det kærligste sind og er en meget rolig men samtidig meget legesyg kat. Hun er utrolig smuk og har meget fine aftegninger.

Hun elsker at lege ude i løbegården sammen med søster Choko og bror Asterix og går heller ikke af vejen for en lille "brydekamp" med dem. men det er nu også hyggeligt at hygge i sengen sammen med "madmor" eller en af børnene.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE